estudi

 • Ramon Bosch i Bet Capdeferro són arquitectes titulats per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona des de l'any 2000 i 1999 respectivament. Bet Capdeferro cursa el Màster en Arquitectura del Paisatge de la Fundació Politècnica de Catalunya entre els anys 1996 i 1998.


  Des del 2003 treballen junts amb el nom de bosch.capdeferro arquitectures a la ciutat de Girona.


  La seva activitat professional a l'estudi ha estat sempre acompanyada per l'experiència docent a les universitats Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona - UPC BarcelonaTech, ETH - Zürich, Escola Politècnica Superior - Universitat de Girona i a la Cornell University de l'estat de New York, recolzant des de la teoria i la recerca el desenvolupament del procés projectual i constructiu. 


  L'any 2011 són guardonats amb la Menció Especial Arquitecte Emergent del Premi Europeu d'Arquitectura Contemporània - Mies van der Rohe. L'any 2015 la seva obra és premiada amb el Premi FAD d'Arquitectura i el 2016 són reconeguts amb els premis de la Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme i la Biennal Iberoamericana d'Arquitectura i Urbanisme. La seva obra ha estat exposada a les edicions de 2012 i 2016 de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.   • Ramon Bosch  

   Arquitecte

  • Bet Capdeferro  

   Arquitecte

  • Raül Elias  

   Cap de Projectes

  • Arnau Arboix  

   Desenvolupament de projectes

loading
Made in bibtic